tisdag 7 juni 2016

Svenska FinansTwitter EM-bet


Nu på fredag, den 10 juni, drar Fotbolls-EM igång och många kommer sitta bänkade framför TVn för att se de olika länderna spela mot varandra. Det är dessutom roligt att Sverige är med, men jag har inga större förhoppningar på Zlatan & Co's prestation utan det bra de eventuellt lyckas prestera får bli en trevlig överraskning isåfall.

Betting kring denna typ av mästerskap är enormt stort, och spelbolagen gillar verkligen den här typen av arrangemang. Det är en folkfest samtidigt som man har möjlighet att kamma hem lite stålar, och det är många som lockas av att försöka pricka in rätt resultat. Men inte alla har möjlighet eller lust att betta då det kräver lite kapital som man satsar.

Men nu finns det faktiskt möjlighet att betta på utgången av matcherna helt gratis.

Ekka Lundin, daytrader och aktiv twittrare, har dragit igång ett bet kopplat till Fotbolls-EM och resultaten i respektive match. Det är som sagt helt gratis att vara med, och de priser som de tre bästa i tävlingen vinner kommer man med stor sannolikhet ha användning för på något sätt.

Första och andra pris är presentkort på Adlibris som kan användas för att köpa diverse böcker, och tredjepriset är 2 månader tillgång till FinWire News.

Tanken är alltså att man gissar slutresultatet i respektive match, och hur bra man gissar avgör hur många poäng man får. Det går att ändra sitt resultat fram till att domaren blåser igång respektive match, och när matchen är slut delas poängen ut. För info om hur poängen delas ut, kolla in Ekka Lundins blogg.

För att anmäla sig till tävlingen går man in på betto.se, och där loggar man sedan in med antingen sitt Facebook- eller Twitterkonto. Därefter går man med i gruppen Svenska FinansTwitter genom att ange lösenordet "EkkaLundin".

Deadline för att anmäla sig till tävlingen är innan EM sparkas igång, så se till att ni anmäler er snarast!

Jag är med, är du?

Vill ni läsa Ekka Lundins inlägg om detta, kolla då in hans blogg.Prenumerera på mitt nyhetsbrev!
________________
Jag får ingen ersättning för att skriva om detta, utan jag delar med mig av min fria vilja. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar