onsdag 15 juni 2016

Senaste utdelningarna

Som utdelningsinvesterare är det alltid lika roligt när utdelningarna från mina fina bolag trillar in på kontot. Ibland är det lite mer, och ibland lite mindre.

Nu så här i början av min resa är summorna allt som oftast relativt små, men jag har stora förhoppningar om att de med tiden kommer att växa sig allt större genom att jag tillför nytt kapital samt återinvesterar de erhållna utdelningarna.

Utdelning Johnson & Johnson, utdelning 3M
För lite drygt en vecka sedan hade utdelningen från Johnson & Johnson letat sig fram till mig som aktieägare. Jag äger 6 aktier i bolaget, och det resulterade i en total utdelning om 33,03 SEK efter källskatt.

När jag idag kollade listan över transaktioner på Avanza såg jag att även utdelningen från 3M nu trillat in på kontot. Med mina 3 aktier i bolaget blev det en total utdelning om 23,47 SEK efter källskatt.

Utdelningar (netto) i juni: 62,72 SEK
Utdelningar (netto) i år: 1691,63 SEK


Sidan där jag redovisar alla mina utdelningar är nu uppdaterad. 


Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer:

 1. Kul när dom utländska utdelningarna trillar in. De svenska känns det som man har stenkoll på när dom kommer medans de utländska blir lite mer en glad överraskning...typ:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha precis så är det! Man har ju ett hum om när de på ett ungefär kan komma, och precis som du säger så har man i princip stenkoll på när de svenska utdelningarna kommer :-)

   Tack för kommentar!

   Radera