tisdag 14 juni 2016

@Investeraren spellista med bolagens videos

Personligen tycker jag det alltid är intressant att se hur olika bolag väljer att visa upp sig inför allmänheten, och det kan även ge en liten inblick i hur bolaget själva ser på sin egen verksamhet.

Videoformatet anser jag vara ett av de klart bästa sätten att visa upp ett bolag och dess verksamhet. Formatet gör det möjligt att få med massor av information tillsammans med intressanta grafiska element kombinerat med lite musik.

Inte alla bolag har den här typen av material tillgängligt, vilket jag faktiskt tycker är lite tråkigt, men det är ändå så att en hel del bolag har det.

Nicklas "Investeraren" Andersson har, i en spellista på YouTube, samlat över 160 klipp från olika börsbolag runt om i världen. Många av bolagen är stora internationella bolag, men det finns även en del svenska bolag med i listan.

Nicklas skriver själv att syftet med spellistan är "att få intressant information och en bredare förståelse för bolagens verksamheter. Förhoppningen är både att kunna öka förståelsen för bolag du redan känner igen och inspirera till vidare analys av nya bolag som du kanske inte kommit i kontakt med tidigare".

I spellistan finns det många olika bolag, och jag tycker det är både intressant och roligt att se de olika bolagens produktioner. Många av dem håller dessutom en relativt hög kvalitet, och det kan man ju förstå. Dessa videos blir ju på ett sätt en del av ansiktet utåt, vilket då motiverar att man lägger ner tid, energi och pengar på att skapa en produktion som ger en bra bild av bolaget.

Om du är intresserad av att se de olika klippen kan du enkelt klicka på play-knappen nedan. Vill du spela upp spellistan på YouTube kan du klicka här.Vilken eller vilka är dina favoriter?Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar