onsdag 20 april 2016

Utdelning & ATH


Realty Income fortsätter betala månadsvisa utdelningar till sina ägare precis som vanligt, och igår kom utdelningen för denna månad äntligen in på kontot. Mitt innehav i bolaget är 5 st aktier, vilket resulterade i en utdelning på 6,86 kr efter att källskatten dragits. Som jag nämnde i inlägget om mina bästa innehav så vill jag gärna öka mitt ägande i Realty Income, men jag kommer att avvakta ett tag och hoppas på att kursen kan komma ner en bit då den har gått starkt sedan årsskiftet. 

Utdelningar (netto) i april: 105,74 kr
Utdelningar (netto) i år: 772,92 kr


Dagen igår bjöd även på en del uppgångar, vilket är både roligt och tråkigt beroende på hur man ser på saken, men det gjorde att jag nu nått ett nytt all time high i min kapitalförsäkring som består av utländska aktier. Kapitalförsäkringen består till 78,5% av aktier från USA, 13,4% från Kanada, och 8,1% från Finland. 


Sedan start

Hittills i år


2 kommentarer:

 1. Realty income är en fin kassako och givet kandidat i en utdelande portfölj. Dock kan jag tycka att den blivit lite väl dyr på kort tid, så därför valde jag nyligen att kliva av med en del av innehavet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, dessutom är utdelningar varje månad rätt trevligt också.

   Tack för kommentar!

   Radera