fredag 29 april 2016

Fullt upp

Nu är det ett tag sedan mitt förra inlägg, och det beror till största del på att jag har haft otroligt mycket i skolan den senaste tiden. Detta har upptagit i stort sett all vaken tid och jag har inte riktigt kunnat prioritera bloggen på det sätt jag gjort tidigare. Men jag hoppas att jag nu kan komma igång igen.
Flera av mina bolag har rapporterat, och även om jag skulle vilja har jag just nu inte möjlighet att kommentera enskilda rapporter från bolagen. Utan jag kan istället konstatera att rapporterna har varit av ganska blandad karaktär och har tagits emot lite blandat av marknaden. Såväl uppåt som nedåt. 

Om ett par dagar kommer jag att släppa månadsrapporten för april, och då med ett annat upplägg än månadsrapporten för mars. Det blir troligtvis inga revolutionerande förändringar, men en bättre struktur på det hela blir det med största sannolikhet. 

Jag har inte heller haft möjlighet att dagligen följa marknaden och har inte heller kunnat vara up-to-date med allt som hänt, som jag brukar i vanliga fall, utan stor del av min tid har som sagt ägnats åt skolan. Men min portfölj har fortsatt att jobba på som vanligt, vilket är väldigt skönt. Och det är ju lite av tanken med en utdelningsportfölj; att den ska kunna sköta sig själv och inte kräva en ständig uppsyn. 

Nu är tanken att jag ska börja läsa ifatt de viktigaste nyheterna och försöka bli någorlunda uppdaterad om det som har hänt. Jag ska dessutom läsa igenom mina bloggrannars inlägg och se vad det har skrivits om i bloggosfären.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar