Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet är gratis, och kommer alltid att vara det. 

Tanken med nyhetsbrevet är att jag ska ha möjlighet att nå ut till dig som läsare på ett nytt sätt, och helt enkelt inte vara begränsad till enbart bloggen och Twitter.

I nyhetsbreven delar jag med mig av mina tankar kring börsen, aktier, investeringar och andra intressanta saker så som diverse läs- och länktips.

Det finns inget bestämt schema när nyhetsbrevet skickas ut, utan de skickas när jag känner att jag vill dela med mig av något till dig som läsare. Jag skickar inte ut ett nytt e-postmeddelande varje gång jag publicerat ett nytt inlägg då jag helt enkelt inte vill att mina utskick upplevs som störande, så istället skickar jag då och då ut en sammanställning av de senaste inläggen.

Notera att din e-postadress aldrig kommer att spridas vidare till tredje part. Jag tar det förtroende du ger mig, genom att dela med dig av din e-post, på största allvar och den kommer endast användas för att låta dig ta del av nyhetsbreven.

Har du några synpunkter på nyhetsbrevet (vad som helst!) så är du välkommen att kontakta mig. Antingen genom att kommentera nedan, via Twitter, eller genom att skicka ett mail till mig.

Nyhetsbrevet är som sagt helt gratis, så fyll i din e-postadress nedan!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar