tisdag 23 augusti 2016

Förslag på kommande inlägg?

I mitt utkast finns det flera inlägg som jag planerar att publicera så småningom, men som i dagsläget inte är helt klara för publicering då de antingen saknar lite smådetaljer, är halvfärdiga eller knappt påbörjade. Utöver dessa har jag även några idéer bland mina anteckningar som jag tror kan vara intressanta att publicera när tillfälle ges.

Men jag känner att det skulle vara roligt att involvera dig som läsare mer i vad som kommer upp här på bloggen då det kan ge mig lite inspiration och dessutom får jag ju veta vad du faktiskt vill läsa om och det känns som att det skulle gynna alla parter.

Så om du har några förslag på vad jag kan skriva om så hör av dig i kommentarsfältet nedan (alternativt mail/Twitter) och dela med dig av dina tankar och idéer. Jag uppskattar all form av input och vill samtidigt påpeka att det aldrig kan bli för många förslag.

Vad vill du att jag skriver om framöver?Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer:

 1. Du skriver på sidan "om mig" att ett av dina mål med sparandet och investerandet är att "bli fri". Hur definierar du det?

  Personligen tror jag att det är bra med tydliga mål (och delmål).

  Jag såg också att du är 18 år - grattis till att ha kommit igång så tidigt!

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Egon!

   Det var en väldigt bra och relevant fråga. Svaret blir definitivt ett eget inlägg som jag hoppas kunna publicera inom kort. Tack!

   Ja precis, det stämmer. Med tiden på min sida hoppas jag kunna åstadkomma mycket och nu gäller det att verkligen ta vara på den här möjligheten!

   Radera