söndag 31 juli 2016

Lanserar nyhetsbrev

Med start idag är det möjligt att prenumerera på mitt nyhetsbrev, vilket är helt gratis (och alltid kommer vara det). Anledningen till att jag lanserar ett nyhetsbrev är för att jag vill ha möjlighet att nå ut till dig som läsare på ett nytt sätt, och helt enkelt inte vara begränsad till enbart bloggen och Twitter.

I nyhetsbreven kommer jag dela med mig av mina tankar kring aktier, investeringar, börsen och andra intressanta saker så som diverse läs- och länktips. Det är även högst troligt att en hel del av det material som skickas ut kommer vara exklusivt till nyhetsbrevet och inte delas av mig någon annanstans.

Det finns inget bestämt schema när dessa mail kommer att skickas ut, utan de kommer skickas när jag tycker det är dags och jag känner att jag vill dela med mig av något (utan att det upplevs som störande). Då jag oftast postar rätt frekvent på bloggen så är jag osäker på om jag kommer skicka ut ett nytt mail vid varje inlägg, detta eftersom jag helt enkelt inte vill fylla din inkorg med mail. Istället är det möjligt att jag skickar ut en sammanställning av de senaste inläggen någon gång då och då.

Notera att din e-postadress aldrig kommer att spridas vidare till tredje part. Jag tar det förtroende du ger mig, genom att dela med dig av din e-post, på största allvar och den kommer endast användas för att låta dig ta del av nyhetsbreven.

Jag tar gärna emot dina synpunkter på nyhetsbrevet. Det kan vara vad som helst som du tycker är relevant. Extra tacksam är jag för synpunkter gällande hur ofta nyhetsbrevet ska skickas, samt förslag och tips på material som kan skickas ut till er läsare och prenumeranter.

Nyhetsbrevet är som sagt helt gratis, så fyll i din e-postadress nedan!

2 kommentarer:

 1. Ett brev i veckan med en eller två rader per inlägg som sammanfattning med länk till bloggen känns rätt normalt. Det ger en regelbundet e-mail rutin och du kan lägga in något kort i varje brev (ett sätt att få personer att öppna det, min chef brukade lägga in en Dilbert i veckobreven av samma anledning).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter rimligt.

   Stort tack för värdefull input, Jonas!

   Radera